︎

TRACTAMENTS CORPORALS

Carboxiteràpia

Compleix amb el mateix principi de la Carboxiteràpia facial, consistent en l'intercanvi del Co2 infiltrat, per l'oxigen aportat pels vasos sanguinis. Depenent de la profunditat de la infiltració treballem el teixit gras, permetent una reducció eficaç de les mesures i de la cel·lulitis. Si la infiltració és més superficial, millorem significativament l'aspecte i la tonicitat de la pell en promoure la producció de col·lagen, permetent a més una estimulació del sistema limfàtic, amb la qual cosa s'ajuda a drenar líquids retinguts i a excretar toxines.


Quins són els beneficis de la Carboxiteràpia corporal?

︎ El diòxid de carboni és un gas natural que el mateix cos humà produeix, per la qual cosa no representa cap tipus perillo quant a al·lèrgies o irritació per la seva administració subcutània, sempre que sigui administrat per professionals acreditats.
︎ Crema de greix localitzat.
︎ Millora l'aparença de pell de taronja.
︎ El diòxid de carboni estimula la circulació sanguínia i mobilitza els nutrients en l'organisme, la qual cosa millora l'aparença de la pell, lluint més hidratada, saludable, uniforme i tersa.
︎ És un tractament no invasiu, per la qual cosa la persona podrà acudir a les seves sessions i reincorporar-se immediatament a la seva quotidianitat.
︎ Els resultats poden observar-se des de la primera sessió, quant a millora de l'aspecte de la pell. No obstant això, després de la tercera sessió l'aparença de la cel·lulitis millora molt més.


Quantes sessions de Carboxiteràpia es recomanen?

L'ideal és fer mínim 5 sessions i màxim 10, amb una freqüència de dues per setmana. Després d'aquestes 10 sessions es pot descansar dues setmanes i continuar tractament. Això dependrà de l'avaluació física de cada pacient i el recomanat individualment.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎