︎

TRACTAMENTS FACIALS

Fils PDO

Els fils tensors de polidioxanona o PDO són uns brins fins que s'infiltren a nivell subcutani per a aconseguir un efecte regeneratiu, formant una estructura de suport per als teixits amb flaccidesa i estimulant la síntesi de col·lagen i elastina, per la qual cosa la pell es redensifica. Aquests fils són estèrils, biocompatibles i reabsorbibles. El nombre necessari de fils dependrà de les condicions de la pell del pacient i dels punts que sigui necessari tractar. Els fils *PDO indueixen un procés de *autorrecuperación en inserir la sutura en la pell. Aquest procés afavoreix el rejoveniment i millora l'aparença general de la pell a través de la regeneració cel·lular, ja que es genera elastina i col·lagen, donant fermesa al teixit.


Com funciona el tractament amb els Fils de PDO?

El sistema immunològic reconeix una sutura inserida com un cos estrany i intenta protegir el cos eliminant-lo. Aquest procés indueix a una reacció inflamatòria que desencadena la formació de col·lagen nou, a més d'augmentar el flux sanguini en la dermis. Aquestes reaccions provocaran la redensificació de la pell. Addicionalment, la tensió que produeix el fil en si resulta en un efecte lifting. Els filaments inserits seran completament absorbits en 6 mesos aproximadament, però l'embolcall o fil de col·lagen generada, roman en el temps.


Quins zones poden tractar-se amb els fils de PDO?

Els fils de PDO es poden aplicar en el contorn facial, papada i coll.


Quins són els tipus de Fils de PDO i quan estan indicats?

Hi ha dos tipus de fils de PDO: llisos o espiculats.
 
Els llisos estan indicats en casos de pacients amb flaccidesa lleu o en pacients que vulguin prevenir l'aparició dels primers signes de vellesa. El seu efecte tensor s'aconsegueix per bioestimulació i redensificació, però no exerceixen tracció mecànica. Produeixen una inflamació del teixit subcutani, la qual cosa comporta a fibrosi per estimulació en la producció de col·lagen i elastina, això fa que es revitalitzi la pell temporalment. La seva col·locació és a través de la seva introducció en la pell amb una agulla guia.

Els espiculats són més resistents i serveixen per a tractar flaccidesa moderada; aquests s'introdueixen amb una cànula fina i queden subjectes gràcies a les espícules. El seu mecanisme d'acció és igual que el dels llisos, només que la resposta inflamatòria és major ja que ocupen més espai gràcies als seus espícules, les quals en subjectar-se, fan que la fibrosi sigui major.
1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎