︎

PLATAFORMA LÀSER

CO2RE de Syneron Candela

SISTEMA DE RESURFACING FRACCIONAL PER CO2

El CO2RE és un sistema fraccionat versàtil de CO2 que ens permet tractar amb precisió i efectivitat tant la superfície cutània com les capes mitjana i profunda de la dermis, amb la qual cosa podem realitzar a la perfecció des d'un rejoveniment tradicional amb làser de CO2 fins a la exèresis o eliminació de lesions. Ens ofereix la possibilitat de tractar simultàniament tant les capes superficials com les profundes, tenint un control precís sobre la intensitat, el patró i la profunditat de l'ablació.

Cicatrius d'acne

Rejoveniment facial
Aquest làser ens permet produir una difusió tèrmica dins de la dermis desencadenant un procés inflamatori que compacta i reorganitza el col·lagen i l'elastina, aconseguint que les arrugues es difuminin i millorant l'aspecte i la qualitat de la pell amb el consegüent efecte tensor. Ens permet tractar àrees facials incloent la zona periocular, així com també mans i coll.

Tractament de cicatrius traumàtiques
El CO2RE és molt efectiu per a l'eliminació de les cicatrius, ja que en realitzar una successió de petits trets es transmet calor a les capes profundes de la pell, eliminant el teixit *cicatrizal i provocant que el col·lagen dèrmic es reprodueixi de nou amb una estructura ordenada, nova i sense lesió.

Eliminació de lesions
És un làser versàtil ja que no només el podem utilitzar en la medicina *antiaging, si no que també està indicat en la *exéresis de lesions *hiperplásicas benignes com: fibromes, *acrocordones, berrugues, *queratosis i alguns *nevus. Quan aquestes lesions estan en llocs antiestètics o produeixen molèsties, és possible eliminar-los.

Estries
Són causades per l'estirament de les capes mitjanes i internes de la pell a causa de l'embaràs, la pubertat i el creixement ràpid, també per l'augment sobtat de pes o musculació. El tractament amb CO2 fraccionat poden millorar l'aparença de glutis, cames i abdomen on és molt freqüent que apareguin. Però a més també pot tractar-se amb aquest mètode altres zones del cos. Als tractaments habituals mitjançant microdermoabrasió i peeling químic l'avanç de la tecnologia facilita l'ús del CO2, que són les més difícils de llevar pel temps que porten en la pell, però també pot aplicar-se per a un altre tipus de marques cutànies i corporals, ja siguin naturals, per processos de l'organisme o per cirurgies.
1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎