︎

PLATAFORMA LÀSER

Elite MPXTM de Cynosure

Basada en la tecnologia patentada Multiplex ™, el seu revolucionari alliberament seqüencial d'energia combina els principals longituds d'ona amb la llum premuda per a eliminar el borrissol no desitjat, realitzar tractaments de lesions pigmentadEs, vermellors, arrugues, varices, lesions vasculars i fotoenvelliment.

El sistema permet seleccionar una combinació de longituds d'ona (Alex / YAG, YAG / Alex) així com polsos ajustables per separat, la que significa una major personalització dels tractaments del pacient.


Depilació làser

Aquest sistema de depilació és molt ràpid i efectiu. La seva eficàcia és major en persones amb pell clara (fototipos d'II a IV) i pèl fosc o castanyer. És el més adequat per a la depilació d'axil·les, cames i engonals. El seu sistema de refrigeració permet refredar la pell immediatament després del tret de llum, la qual cosa redueix significativament el dolor durant la sessió i les molèsties que poden aparèixer després d'aquesta. A més, el radi d'acció de cada tret és ampli, per la qual cosa es cobreix una major superfície de pell amb cada tret i les sessions tendeixen a ser més ràpides. Un altre avantatge d'aquest làser és que estimula la producció de col·lagen, per la qual cosa després de la sessió la pell es nota tersa i suau.


Tractament Vascular

Aquest làser emet una energia lumínica amb una longitud d'ona específica, la qual és absorbida selectivament per l'hemoglobina present en la sang que circula dins dels vasos sanguinis. Una vegada l'hemoglobina absorbeix aquesta calor, la paret del vas sanguini es tanca per l'efecte tèrmic.
1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎