︎

TRACTAMENTS CORPORALS

Escleroteràpia

Consisteix a injectar una solució esclerosant directament en la vena afectada. La solució de escleroteràpia fa que la vena col·lapsi i sigui absorbida pel teixit local desapareixent amb el passar dels dies, millorant així l'aparença estètica de les aranyetes vasculars i petites varices a les cames, alleujant també símptomes associats com a dolor, cremor i inflor. S'utilitzen injeccions amb una agulla molt fina, sent un procediment mínimament invasiu.

El seu benefici principal és cada sessió de escleroteràpia resulta en l'eliminació del 50 al 80 per cent de les venes injectades, amb la qual cosa, els resultats són molt satisfactoris per al pacient.


Quins són els efectes secundaris a l'esclerosi?

︎ Equimosis (blaus)
︎ Àrees enrogides en relleu
︎ Petites lesions en la pell
︎ Taques
︎ Petits vasos sanguinis enrogits
︎ Aquests efectes secundaris solen desaparèixer amb el pas dels dies o després de diverses setmanes.


Què es fa prèviament a l'esclerosi?

Com amb qualsevol procediment mèdic, es realitzarà una anamnesi prèvia per a conèixer sobre la història clínica del pacient, malalties recents o alguna preexistent com a malalties del cor, medicaments que prengui, al·lèrgies, tractaments per a varices previs, entre altres. Segons l'avaluació física i les venes involucrades, pot sol·licitar-se una ecografia de les venes de les cames, denominada ressò doppler.


Quins són els resultats que s'obtenen després de la escleroteràpia?

En general els resultats finals es podran observar entre tres a sis setmanes posteriors al tractament. No obstant això, es necessiten diversos tractaments per a aconseguir els resultats que desitjats. Les venes que responen al tractament en general no tornen, però poden aparèixer noves. S'han de realitzar visites control, per a verificar l'èxit del procediment i decidir si es necessiten més sessions. En general, hem d'esperar entre 4 i 6 setmanes abans de la següent sessió de escleroteràpia.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎