︎

TRACTAMENTS FACIALS

Farciment facial

Àcid hialurònic:

És una de les substàncies més recomanada ja que és innòcua, biocompatible, reabsorbible i molt versàtil. L'àcid hialurònic és una substància que es troba en nombrosos teixits i òrgans del nostre cos com és el teixit connectiu que sosté la columna vertebral, els cartílags, el líquid sinovial de les articulacions o en la nostra epidermis. 

En medicina estètica antiaging, utilitzem el hialurònic per a farciment d'arrugues i solcs, perfilat projecció i volum de llavis, farcit d'ulleres, bioplasties, hidratació i revitalització de la pell.

Quins són els beneficis de la infiltració d'àcid hialurònic?
︎ Aporta volum i hidratació a la pell
︎Prevé i redueix les arrugues i línies d'expressió
︎Ajuda a tractar asimetries facials
︎Proporciona elasticitat i atorga al rostre un volum natural

Quant temps dura l'efecte de l'àcid hialurònic en la cara?
Els resultats estètics dels implants de farciment amb àcid hialurònic són immediats ja que la substància injectada emplena les arrugues. L'efecte de l'àcid hialurònic depèn de la reticulació d'aquest, a més variarà en durada en funció de l'edat, la zona injectada, la qualitat de la pell i de l'estil de vida.


Hidroxiapatita Càlcica:

És un producte desenvolupat sintèticament, biocompatible, compost de microesferes que tenen efectivitat a llarg termini per la seva capacitat de síntesi de col·lagen. Inicialment, produeix una correcció dels teixits tractats i amb el pas de les setmanes una nova xarxa de col·lagen.
Els farciments facials amb Hidroxiapatita Càlcica és un dels grans avanços en medicina estètica, ja que a través de la seva infiltració aconseguim estimular la formació de col·lagen, això porta com a resultat la conseqüent retracció dels teixits i un lifting immediat i durador de la zona tractada, la pell torna a la seva posició original sense necessitat de cirurgia. En tenir una viscositat elevada, l'implant roman en el lloc on s'infiltra, no tendeix a migrar, la qual cosa permet un modelatge precís. D'altra banda, la seva major elasticitat proporciona més resistència a la musculatura facial i a la gravetat.


Quins són els avantatges de la infiltració de *Hidroxiapatita Càlcica?
︎ Estimula la producció de col·lagen en la pell de manera natural, de tal manera atorga rejoveniment del rostre.
︎És un procediment senzill i ràpid, per la qual cosa podrem continuar amb les nostres activitats quotidianes una vegada realitzat el procediment.
︎Els resultats són instantanis, encara que a mesura que passen les setmanes, gràcies a la producció de col·lagen i elastina, els resultats van a millor quant a elasticitat i fermesa de la pell.

Quantes aplicacions de *Hidroxiapatita Càlcica es recomanen i quina és la durada del tractament?
El protocol es decideix depenent de l'avaluació del pacient. Normalment es recomanen 2 vials de Hidroxiapatita. Amb el primer vial aconseguim aconseguim recuperar el volum i fer remodelació facial i amb el segon vial atorguem tensió a la pell, tractant d'aquesta manera la flaccidesa. La seva durada s'estima entre 18 a 24 mesos.


Carboximetilcelulosa (ELLANSÉ):

Amb el pas dels anys, la nostra pell va perdent la capacitat de produir col·lagen naturalment. Això comporta a la laxitud de la pell, formació d'arrugues i aprofundiment de solcs. El col·lagen és una estructura de suport que manté l'elasticitat, to i flexibilitat dels teixits. El Ellansé ® utilitza la resposta natural del cos, estimulant la generació de col·lagen. D'aquesta manera li atorga a la pell una aparença fresca i juvenil, reafirmant el teixit i augmentant la seva tonicitat. És un farciment dèrmic injectable totalment reabsorbible que no es limita a corregir arrugues i plecs, si no que a més és ideal per a corregir, definir i millorar el rostre complet o zones específiques com els solcs nasogenians, arrugues peribucales, zona temporal, pòmuls, remodelació de nas i mentó, en fi, produeix un rejoveniment general.

Quins són els avantatges de la infiltració amb Ellansé®?
︎ Ofereix seguretat clínica.
︎Crea un volum natural en regenerar el col·lagen propi de l'organisme.
︎Ofereix resultats de llarga durada.
︎Capacitat de reabsorció.
︎És un tractament mèdic que s'adapta bé a diferents parts del cos. Principalment s'utilitza per a reduir o prevenir la flaccidesa, les arrugues i línies d'expressió de la cara, coll, escot i mans.

Quantes aplicacions de *Ellansé® es recomanen i quina és la durada del producte?
Es tracta d'un procediment senzill i segur. No interromp la vida normal del pacient, ja siguin activitats socials o professionals, i els resultats són enormement satisfactoris, fins i tot amb una sola aplicació. Així mateix, el tractament es pot repetir si és necessari als 2 mesos, amb manteniment posterior una vegada a l'any.
1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎