︎
TRACTAMENTS FACIALS

Fils Silhouette

Estan fets d'àcid poliláctic, són totalment reabsorbibles, biocompatibles i biodegradables, amb cons bidireccionals que proporcionen un ancoratge ferm i durador. El procediment busca reposicionar, traccionar i tibar la pell combinant dues accions: lifting immediat i efecte regenerador, ja que són estimuladors de la producció natural de col·lagen. Els fils Silhouette ens proporcionen un efecte tensor reforçat que ofereix uns resultats naturals, immediats i duradors.


Com funcionen els fils Silhouette?

Aquests fils restauren la fermesa i l'elasticitat de la pell, aconseguint d'aquesta manera un contorn més definit. Això s'aconsegueix a través de la combinació de dos efectes, primer la reposició immediata del teixit i segon, la regeneració gradual del col·lagen.

L'efecte de reposició és immediat i discret. És el resultat de la compressió del teixit i l'elevació de la pell en implantar la sutura. Una vegada inserida, s'ha d'exercir una lleugera pressió sobre l'àrea tractada, aconseguint així redefinir el contorn del rostre, recobrant el seu tersura.

L'efecte regenerador és gradual. L'àcid poliláctic, principal component dels fils Silhouette, és un polímer que presenta una excel·lent biocompatibilitat i és totalment biodegradable, la qual cosa ha permès desenvolupar no només aquests fils de sutura, si no també clavilles, varetes, cargols o claus ortopèdics per a fractures òssies. Els petits cons en la sutura de Silhouette proporcionen punts de tracció i fixació, la qual cosa produeix una reacció natural de l'organisme als cossos estranys que es tradueix en la formació de nou col·lagen. Aquesta acció ajuda a restaurar el contorn del rostre i del coll.


Quins zones poden tractar-se amb els fils Silhouette?

Tot el contorn facial, incloent:
︎ Mandíbula
︎ Pòmuls
︎ Terç mitjà
︎ Celles
︎ Coll


Quant temps dura l'aplicació?

El tractament es realitza en 30 a 60 minuts. És un tractament ambulatori, amb la qual cosa pots incorporar-te a la teva activitat quotidiana ràpidament. El seu efecte té una durada aproximada de 12 a 18 mesos.
1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎