︎

TRACTAMENTS FACIALS MANUALS

Higiene facial

Mantenir un rostre net és indispensable per a lluir una pell cuidada i amb un aspecte agradable i saludable. Encara que una persona no es maquilli amb regularitat, ha de netejar-se el rostre diàriament per a eliminar restes de cremes i esmog. A més de la neteja quotidiana, és ideal fer una higiene professional que sigui més profunda.

Quin és l'objectiu d'una higiene facial?
La neteja professional del cutis és un tractament bàsic d'estètica que té com a objectiu netejar la pell d'una manera més profunda, eliminant cèl·lules mortes, grans i/o comedones i impureses en general, atorgant energia i vitalitat i fins i tot tonificant la pell per mitjà dels massatges que estan dins del seu protocol. També és el pas previ imprescindible abans de tot tractament mèdic estètic facial o antiedad.


Quins són els seus beneficis?

︎Elimina comedones i granits
︎Elimina impureses
︎Renova la pell en eliminar cèl·lules mortes ajudant a retarda l'aparició d'arrugues.
︎La pell obté un aspecte suau, terso i lluminós.
︎Hidrata la pell en profunditat
︎Augmenta la circulació i per tant l'oxigenació, promovent l'eliminació de toxines i millorant la tersura i l'elasticitat de la dermis i epidermis
︎Millora en general la pell del rostre el que dóna un aspecte més relaxat i menys cansat
︎Ajuda a reduir la quantitat de porus obstruïts en pacients amb alta producció sebácea i per tant millora els brots d'acneProtocol bàsic d'una neteja o higiene facial
Una neteja facial professional té una durada faig una mitjana de d'una hora, però pot variar entre 50 minuts i una hora i mitja.

Consta de tres fases:

1.Neteja facial pròpiament dita: Primer es procedeix a netejar la superfície de la pell del rostre amb productes específics que s'han de seleccionar depenent del tipus de pell (seca, mixta o grassa). A continuació, prèvia dilatació dels porus amb vapor d'aigua es procedeix a drenar les impureses.

2.Massatge. Durant aquesta fase es tanquen els porus i es descongestiona la pell després del drenatge. Es realitza aplicant productes específics en gel o crema mitjançant un massatge relaxant i tonificant.

3.Nutrició. L'última fase consisteix a nodrir la pell amb productes específics com a màscares o els tractaments que es decideixi realitzar d'acord amb el tipus de pell del pacient.


Cada quant temps es recomana fer una neteja professional de cutis?
La freqüència de la higiene facial depèn de diversos factors que intervenen en la cura de la pell. Atès que cada pacient és diferent, no es pot establir una freqüència específica per a una neteja professional. En principi s'ha de fer almenys una vegada a l'any, però al final tot dependrà de l'estil de vida de la persona en particular, la seva alimentació, la cura diària de la pell i els seus hàbits en la quotidianitat. No obstant això, a grans trets una persona amb pell normal pot realitzar-se una higiene professional cada sis mesos. Les pells seques solen necessitar una neteja cada dos mesos aproximadament i les pells grasses poden necessitar una neteja més sovint, depenent de la problemàtica del pacient.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎