︎

TRACTAMENTS FACIALS MANUALS

Tractament antiedad amb massatge Kobido

També conegut com “lifting natural”, és diferent a qualsevol altre tipus de massatge facial, ja que la majoria dels mètodes utilitzats treballen simplement la superfície de la cara. En canvi, el massatge Kobido treballa els músculs subcutanis amb tècniques de digitopressió, utilitzant olis essencials i rosa búlgara. Pot ser una excel·lent opció per a aquelles persones que desitgen una sessió relaxant total, però que addicionalment vulguin obtenir major vitalitat, ja que a través d'aquest massatge s'alliberen els bloquejos de la musculatura facial i del coll, relaxant les zones tensionals que provoquen arrugues.
Consisteix en la combinació de tècniques estimulants, delicades i sensitives, aplicades de forma subtil, ràpida i rítmica, aconseguint un efecte de gran relaxació.

Per què el Massatge Kobido també es coneix com “Lifting Natural”?
Amb un tractament continuat en el temps, protocolitzat per un professional, aconseguirem recuperar el to de la pell d'una manera natural, reduint progressivament les arrugues i prevenint l'aparició d'unes altres, aportant lluminositat i hidratació i atorgant un aspecte saludable i fresc a la pell. A més, s'aconsegueixen molts altres beneficis, com l'estimulació del metabolisme cel·lular, amb la qual cosa la pell es renova ràpidament, això també ajuda en la reparació de teixits (incloent cicatrius); promou el drenatge limfàtic amb la conseqüent eliminació de toxines. Tot això contribueix a contrarestar els efectes oxidatius de les cèl·lules prevenint l'envelliment dels teixits.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎