︎

CIRUGIA ESTÈTICA CORPORAL

Lifting de braços

A través d'aquest procediment quirúrgic, eliminem la pell flàccida o despenjada que es localitza als braços com a conseqüència de la pèrdua de pes o del procés natural d'envelliment.


Quins són els avantatges del lifting de braços?

︎ Millora el contorn corporal del pacient que per raons personals, senti disconformitat amb el despenjament de la pell dels seus braços. 
︎Corregeix el despenjament de la pell després d'una disminució de volum dels braços després d'una reducció important de pes.
︎La correcció del despenjament de la pell per mitjà d'aquesta cirurgia, permet l'ús de determinades peces de vestir en aquestes persones que particularment no els agradava la flaccidesa i el volum dels seus braços.
︎El lifting de braços millora l'aparença i la silueta corporal, amb el conseqüent augment de l'autoestima de la seguretat en si mateix.

La decisió de realitzar un lifting de braços és altament personal i individual, pot haver-hi persones fins i tot que no ho entenguin. L'important és com se sent el pacient respecte a la visió del seu propi cos i l'expectativa d'obtenir una millor silueta. Si una persona decideix sotmetre's a un procediment quirúrgic d'aquest estil i aconsegueix els seus objectius, la cirurgia és considerada tot un èxit, no només físic si no també psicològic.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
PROMOCIONS
︎ Visita la botiga

Depilació làser

120€

︎ Comprar

Depilació làser

120€

︎ Comprar

Depilació làser

120€

︎ Comprar

Depilació làser

120€

︎ Comprar
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎