︎

CIRUGIA ESTÈTICA FACIAL

Lipofilling facial

És un procediment quirúrgic que permet reposicionar i augmentar el volum facial mitjançant la transferència de greix d'una altra part del cos, obtinguda a través d'una *liposucción. El greix es processa i es *reinyecta en les zones que han perdut volum, afavorint el rejoveniment de la pell. Aquest procediment està indicat en rejoveniment facial, ja que retorna el volum perdut en la cara amb el procés d'envelliment. En l'àrea de cirurgia reconstructiva està indicat el seu ús en lipoatrofies facials com la síndrome de Parry-Romberg, una síndrome neurocutàneo estrany d'etiologia desconeguda, o la lipoatròfia facial associada al tractament retroviral en pacients VIH+.


Quins són els avantatges d'un Lipofilling?

︎ És un dels procediments quirúrgics estètics amb major rendiment i menys complicacions.
︎ És un tractament mínimament invasiu que ens permet atorgar una millora en volum i rejoveniment de la pell.
︎ El postoperatori és suau i habitualment la incorporació a les activitats quotidianes es duu a terme en una setmana, encara que el resultat estable es veurà al voltant del 4t al 6è mes.
︎ No deixa cicatrius visibles.

El Lipofilling és un procediment relativament senzill, no obstant això requereix no només una adequada formació tècnica sinó també una bona formació estètica, per la qual cosa sempre és recomanable acudir amb mèdics cirurgians especialitzats i acreditats.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎