︎

CIRUGIA ESTÈTICA ÍNTIMA

Llavioplàstia

Llavis Majors:
És una cirurgia que consisteix a eliminar l'excés de greix en els llavis genitals externs que els dóna un aspecte poc harmònic. Quan els llavis majors presenten un excés de greix, posseeixen un aspecte molt voluminós o una asimetria cridanera, s'enlletgeix la silueta i pot resultar molest en realitzar activitats que requereixen roba ajustada. En altres casos, quan els llavis majors són fins o presenten signes d'envelliment cutani com a flaccidesa i despenjament, es pot realitzar un farciment que atorgui equilibri i joventut. Això es realitza mitjançant un empelt de teixit gras o lipoimplant.

Llavis Menors:
La hipertròfia o augment de grandària dels llavis menors pot comportar un problema estètic i funcional, dificultar la higiene de la zona o les relacions sexuals, tot això pot condicionar la vida de les pacients. Aquesta cirurgia està indicada quan els llavis menors sobresurten de manera exagerada dels llavis majors, la qual cosa succeeix per múltiples causes i està associat a parts, genètica o envelliment.
En la consulta avaluativa, el cirurgià explicarà la informació necessària sobre la intervenció, es realitzarà una exploració genital amb el mesurament de certs paràmetres. L'exploració física, juntament amb els altres factors associats com són l'edat, els antecedents mèdics, hàbits tabàquics, entre altres, formarà part de l'estudi mèdic que permetrà traçar el pla quirúrgic adequat per a cada pacient en particular.


Quins són els avantatges de la cirurgia íntima?

︎ Postoperatori senzill amb recuperació ràpida.
︎ Millora les relacions sexuals en els casos en els quals l'excés de pell dels llavis menors tendeix a introduir-se en la vagina durant la penetració.
︎ Millora l'autoestima quan hi ha falta de seguretat i confiança pel fet de tenir uns llavis vaginals excessivament grans o flàccids.
︎ Facilita la higiene, ja que uns llavis menors molt prominents o despenjats dificulten la higiene de la zona, a més de tendir a sofrir irritació pel fet que la transpiració es dificulta.
︎ No afecta a futurs embarassos, ja que és totalment compatible amb embarassos i no afecta al funcionament de la vagina.
︎ Millora la pràctica d'esports en les pacients que en tenir uns llavis molt prominents, s'irriten a causa del frec de la roba.
︎ Redueix el risc de foliculitis i altres malalties com candidiasis que poden produir-se per la irritació i el frec excessiu amb la roba interior.


Els resultats de la llavioplàstia són òptims i molt satisfactoris perquè la qualitat de vida de les pacients millora altament. Això fa que se sentin millor tant física com mentalment. Sempre és important acudir amb cirurgians especialitzats que brindin informació detallada del procediment i brindin la millor assessoria possible.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎