︎

CIRUGIA ESTÈTICA, REPARADORA I RECONSTRUCTIVA MAMÀRIA

Mames tuberoses

També dita tubulars són una malformació congènita no hereditària, que afecta a un gran nombre de dones. Es caracteritzen per ser de forma tubular, tenir areoles grans, el solc submamàri alt, major separació mamària i amb freqüència asimetria. La cirurgia és l'únic procediment per a tractar la mama tuberosa, existint diverses tècniques correctives amb la qual cosa el protocol quirúrgic deu ser planificat en el pacient particular per a aconseguir una bona reconstrucció.


Quins són els avantatges de l'operació de les mames tuberoses?

︎ Millorar i corregir la malformació modificant la forma, reduint la grandària, arrodonint la mama i optimitzant la ubicació del mugró, aconseguint amb tot això la simetria mamària.
︎ Major seguretat, confiança i autoestima, recuperant la seva feminitat.
︎ Millora les relacions sexuals en guanyar seguretat en la relació de parella.

Les dones amb mama tuberosa habitualment són conscients de l'aspecte “anormal” dels seus pits, els quals a vegades poden arribar a ser molt diferents, podent tenir una mama petita tuberosa i un altre normal o les dues tuberoses però de diferent grandària. La correcció es realitza habitualment després de la pubertat, una vegada que els pits ja s'hagin desenvolupat completament. En els casos molt greus, depenent de l'avaluació de la pacient, el cirurgià pot optar per realitzar la correcció abans, però generalment és millor esperar fins que el pit s'hagi desenvolupat per complet.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎