︎

TRACTAMENTS CORPORALS MANUALS

Massatge anticel·lulític

La seva funció fonamental radica a trencar el greix, millorar el drenatge limfàtic i obrir els porus per a promoure i facilitar la penetració dels productes anticel·lulítics que utilitzem. A més, permet millorar la circulació venosa i limfàtica, el to muscular i l'aspecte de la pell, alhora que augmenta l'oxigenació i la sortida de substàncies de deixalla.

Per què es forma la cel·lulitis?
Hi ha diversos factors que poden provocar cel·lulitis, com són l'alimentació, la vida sedentària, causes hereditàries, desequilibri hormonal, ús prolongat de píndoles anticonceptives, entre altres. La cel·lulitis es produeix per una alteració en les cèl·lules grasses (adipòcits) que acumulen l'energia en forma de lípids amb l'objectiu de recórrer a ells en cas de necessitat, concentrant-se en nòduls separats per teixit fibrós. L'adipòcit va augmentant de grandària i va comprimint els vasos sanguinis i limfàtics, com a conseqüència obtenim una retenció important de líquids i una inflamació contínua subjacent en la zona afectada.

En què consisteix el massatge anticel·lulític?
Aquest massatge consisteix en una manipulació ràpida i contundent, sent imprès amb força, ja que l'objectiu primordial és desfer els nòduls *celulíticos a fi que la nostra pell estigui més llisa.

Quantes sessions s'han de realitzar?
Els massatges anticel·lulítics són de gran efectivitat en el tractament de la cel·lulitis si es realitzen de forma correcta i freqüent. La mitjana de sessions recomanades és de 6 a 8, tanmateix, això pot variar per a cada pacient, depenent del grau de *paniculopatía. Combinats amb dietes i exercici, poden aconseguir que la cel·lulitis es dissipi i fins i tot disminueixi fins a fer-se gairebé imperceptible.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎