︎

TRACTAMENTS CORPORALS MANUALS

Massatge reafirmant

Aquests massatges estimulen la circulació, ajuden a aconseguir major fermesa en abdomen, cames, glutis i braços, allisen i tiben la pell per l'estimulació de la producció d'elastina i col·lagen. És un tractament que ajuda a tonificar i reafirmar el cos, a més d'afavorir l'eliminació de toxines i disminuir la retenció de líquids.


Quins són els beneficis dels massatges refermants?
Els beneficis del massatge refermant són molt variats:
︎Reafirmen els teixits i suavitzen la pell a través de l'estimulació de la producció de col·lagen i l'elastina, recuperant l'elasticitat i tonicitat de la pell.
︎Combaten l'aparició de la cel·lulitis, allisant i tibant la pell
︎Milloren el retorn venós.
︎Promouen l'eliminació de toxines a través de l'estimulació de les vies limfàtiques.


En què consisteix el massatge refirmant?
El massatge refermant del cos consisteix a realitzar petits *amasamientos per a facilitar l'eliminació de líquids de toxines, després es realitzen petits cops enèrgics i repetitius en la zona a tractar, la qual cosa permet estimular la producció natural de col·lagen i elastina, aconseguint recuperar l'elasticitat i tonicitat de la pell.

Quantes sessions s'han de realitzar?
Aquest tractament estètic es fa de manera personalitzada, una vegada avaluat el pacient es recomana el nombre de sessions ajustades a les seves necessitats. En general es realitza una mitjana de 8 a 10 sessions i és aconsellable fer-ho 2 vegades a la setmana per a obtenir millors resultats.


1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎