︎

CIRUGIA ESTÈTICA, REPARADORA I RECONSTRUCTIVA MAMÀRIA

Mastopèxia

L'elevació de mames és la intervenció quirúrgica que permet la pujada del pit i si la pacient ho desitja augmentar o disminuir la grandària. Aixeca i reafirma els sins mitjançant l'eliminació d'excés de pell i recol·locació dels teixits per a reformar el nou pit. Aquesta cirurgia està indicada en totes aquelles dones que desitgen recuperar l'aspecte dels seus pits que per diferents factors poden trobar-se caiguts i sense fermesa, com són els canvis bruscos de pes, l'embaràs, la lactància, entre altres.


Quins són els avantatges de la Mastopèxia?

︎ En la gran majoria dels casos s'obtenen els resultats esperats amb una llarga durada.
︎ S'elimina l'excés de pell.
︎ Es pot moure la areola a una posició més alta, i si s'ha eixamplat, pot reduir-se la seva grandària. Els mugrons es mantenen connectats als seus nervis, artèries i venes, la qual cosa preserva la sensibilitat de la zona i la capacitat d'alletar.
︎ El treball i les activitats quotidianes que no impliquin exercici físic intens, es poden reprendre una setmana després del procediment, si l'evolució és favorable.
︎ Les cicatrius, depenent de la tècnica utilitzada, es localitzen al voltant de les areoles i part inferior dels pits, tractant de fer-les el menys visibles en la mesura que sigui possible. Encara que les cicatrius són permanents, en la majoria dels casos es difuminen amb el passar del temps.

Les complicacions i efectes adversos són els inherents a qualsevol procediment quirúrgic, l'important és triar un cirurgià qualificat i degudament acreditat, que pugui acompanyar-nos en el procés, tant *pre com a postoperatori.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎