︎

TRACTAMENTS FACIALS

Peeling químics

El peeling facial mèdic és una teràpia de rejoveniment facial que produeix la descamació de les capes superficials de la pell mitjançant l'aplicació de substàncies químiques sobre la pell, capa a capa, resultant així una renovació total de la dermis. Existeixen diversos tipus de peelings químics que es recomanen segons el pacient i el diagnòstic. Aquests poden actuar a nivell superficial, mitjà o profund.


Quins tipus de peelings existeixen?

Entre les varietats que oferim destaquen el glicòlic, el azeláic, el mandèlic, el fenol, el TCA, entre altres, amb finalitats diverses com a neteja, millora de l'acne, tractament d'arrugues superficials, hidratació i despigmentació.
   

Com funciona el tractament?

El tractament consisteix a aplicar agents químics sobre la pell, que produeixen una exfoliació controlada i serveix per a disminuir i fins i tot eliminar imperfeccions, millorant la textura de la pell. 
Estimula la pell incrementant la síntesi de col·lagen i l'elastina. Amb aquests procediments aconseguim una renovació cel·lular total i accelerada de les capes superficials de la pell. Els peelings metges químics suaus són més destinats a millorar la qualitat de la pell, exfoliar i minimitzar taques superficials, difuminar petites línies d'expressió, disminuir els porus oberts i unificar el to de la pell. Els peelings metges mitjans i profunds s'enfoquen en pacients amb arrugues més profundes, eliminen taques de la pell i minimitzen cicatrius d'acne.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎