︎


TRACTAMENTS FACIALS

Plasma Ric en Plaquetes

És un tractament en el qual s'extreu la teva sang i a través d'un procés de centrifugat, se separa el plasma amb plaquetes de la resta dels elements formis de la sang. És molt segur i eficaç. Mitjançant aquesta tècnica s'activen els factors de creixement presents en les plaquetes, que promouen la migració i divisió cel·lular, multiplicant cèl·lules sanes i desinflamant teixits. Té múltiples aplicacions en la medicina antiaging en rostre coll, escot, mans, tractament de cicatrius, ulleres, estries, revitalització capil·lar, entre altres.


Quins són els avantatges del tractament amb PRP?

︎ A l'ésser un producte que s'obté del propi pacient, no ocasiona problemes d'al·lèrgies ni de rebutjos.
︎ És un tractament ambulatori i no precisa ingrés.
︎ És una tècnica mínimament dolorosa i amb ella s'aconsegueixen molt bons resultats.
︎ Conté abundants factors de creixement, els quals ajuden a augmentar la proliferació de cèl·lules i de fibres, conegudes com a col·lagen i l'elastina, que donen consistència a la pell.
︎ En el cas de la infiltració del cuir cabellut per al tractament de l'alopècia s'aconsegueix l'aparició de pèl nou i l'augment del gruix del ja existent, notant-se un augment en la densitat capil·lar.
︎ En el cas de la infiltració de la pell, s'aconsegueix augmentar l'elasticitat, disminuint la flaccidesa i les arrugues


Quantes sessions són i quan es veuen els resultats?

Això dependrà de la valoració individualitzada del pacient, però en general es realitzen una mitjana de 3-4 sessions a l'any, separades 4 o 6 setmanes. Després d'aquest protocol es recomana repetir una vegada a l'any, per a mantenir els resultats. La bioestimulació amb PRP com a tractament antiaging atorga molt bons resultat, els quals s'observen entre 20 i 30 dies posteriors a la sessió; en tot cas, notem millora des dels primers dies, sobretot en la hidratació i lluminositat de la pell. Quant als resultats en el tractament de l'alopècia androgènica, es poden observar després de la segona sessió amb PRP.
1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎