︎

TRACTAMENTS FACIALS AMB APARATOLOGIA

Radiofreqüència

Amb el pas del temps, la divisió de les cèl·lules de la pell tendeix a ser més lenta, la qual cosa provoca que les fibres de col·lagen i elastina que mantenen la pell tersa i turgent disminueixin en quantitat i qualitat. Si a més s'associen factors externs com la contaminació ambiental, les radiacions solars o l'estrès diari, el resultat és l'aparició d'arrugues prematures i de flaccidesa.
Com actua la Radiofreqüència?
La radiofreqüència facial és un tractament estètic que incideix sobre la pell per a activar els processos naturals de regeneració de col·lagen i augmentar la circulació sanguínia, mantenint-la ferma i oxigenada. Aquest tractament consisteix en l'aplicació d'ones electromagnètiques que estimulen la producció de col·lagen, millorant la qualitat dels teixits i l'elasticitat de la pell, disminuint les línies d'expressió i aportant fermesa a la zona tractada. A través d'aquest tractament combatem de manera indolora, segura i efectiva la flaccidesa de la pell del rostre, coll i escot.
La radiofreqüència associada a altres procediments mèdic-estètics serveix com un excel·lent tractament complementari per a obtenir millors resultats.

Quins són els tipus de Radiofreqüència?

Existeixen diversos tipus de Radiofreqüència facial, i cadascuna ha de ser triada d'acord amb la necessitat de cada pacient.

La radiofreqüència facial monopolar està especialment dissenyada per a actuar sobre els teixits adiposos de la capa més profunda de la pell, aquest tipus de radiofreqüència és una tècnica que converteix una freqüència energètica alta en un augment de la temperatura interna del nostre organisme. Totes les cèl·lules que són sotmeses a aquesta freqüència capten part d'aquesta energia i emeten calor que es concentra sobretot a l'interior. Els efectes que produeix la d'aquesta manera ajuden a augmentar la quantitat d'oxigen que reben els teixits, drenar les venes i artèries, millorar la membrana cel·lular, accelerar el procés de reparació i reduir el teixit adipós, entre altres. Per això es recomana com a tractament especialment en casos de cel·lulitis.

La radiofreqüència facial bipolar és un tipus de tractament no invasiu que ajuda a reduir les arrugues i a tonificar en profunditat els teixits corporals. Per això és una de les tècniques preferides a l'hora de realitzar un *lifting sense cirurgia. Consisteix a aplicar ones a través de dos elèctrodes situats a una distància concreta, sense retorn. La radiofreqüència bipolar combat la flaccidesa de la capa més superficial de la pell. Amb una aplicació local, aquesta radiofreqüència tibant i tonifica la pell a nivell mitjà i extern. Les arrugues superficials milloren fins a fer-se gairebé imperceptibles, mentre que les més profundes es redueixen d'una manera molt notable, per la qual cosa la pell obté un aspecte més compacte i consistent després de diverses sessions, especialment en zones com el coll i l'escot.

La radiofreqüència facial tripolar ofereix els beneficis de la radiofreqüència monopolar i la bipolar. Aquest equip posseeix 4 pols que creant 2 camps creuats que reforcen l'emissió de l'energia calòrica focalitzant-la en la zona tractada, raó per la qual s'aconsegueixen majors temperatures internes, d'aquesta manera la calor arriba a les capes més profundes del teixit, per a després tornar a la superfície. La radiofreqüència tripolar és un tractament molt més focalitzat, penetra a major profunditat i genera fins a tres vegades més temperatura, sense causar mal al teixit. A diferència de les altres radiofreqüències, la tripolar té menor dispersió d'energia i requereix de menys potència per a produir l'efecte tèrmic, reduint els riscos de cremades en la pell, mantenint la calor tant en la pell com en el pannicle adipós de forma parella.

El nombre de sessions es tria depenent de cada pacient, però es calcula una mitjana de quatre i sis sessions. Se'ls recomana sempre mantenir una bona hidratació (1,5 a 2 litres d'aigua diaris) i una alimentació sana i equilibrada.

És possible que després de la sessió s'experimentin alguns efectes secundaris molt discrets com a enrogiment de la pell, irritació i/o eritemes, les quals són comuns i temporals. És important que el pacient sàpiga que, encara que els resultats es veuen des de la primera sessió, els seus efectes són sumatoris i van incrementant amb la continuïtat del tractament.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎