︎

TRACTAMENTS CORPORALS AMB APARATOLOGIA

Radiofreqüència

És un tractament que ens ajuda a reduir volum mitjançant la reafirmació de la pell d'una àrea localitzada, a través d'una acció tensora, compactant el teixit subcutani i reduint el volum, a més d'ajudar i afavorir el drenatge limfàtic millorant la cel·lulitis.

Tècnicament parlant, la radiofreqüència genera ones electromagnètiques que fan mobilitzar les molècules d'aigua del teixit gras. Aquest moviment genera fricció i el teixit s'escalfa. La major o menor temperatura aconseguida depèn de la quantitat d'aigua del teixit tractat, per la qual cosa és molt important el consum adequat d'aigua.


Quins són els beneficis de la radiofreqüència corporal?

︎ Millora la circulació sanguínia cap al teixit gras, la qual cosa al seu torn augmenta el metabolisme i per tant l'eliminació de toxines, la qual cosa ens condueix a disminuir el gruix adipós i la cel·lulitis.
︎ Afavoreix el drenatge limfàtic, eliminant així els líquids i toxines del pannicle adipós. 
︎ Estimula la formació de col·lagen i elastina en les capes internes, reestructurant el teixit subcutani i atorgant-li turgència, la qual cosa es tradueix externament en una pell més ferma.

Quantes sessions es necessiten?

Això dependrà del grau de flaccidesa o *descolgamiento que presenta el pacient, no obstant això en mitjana, amb 1 a 5 sessions obtenim un tractament flaix corporal, amb un efecte immediat de pell saludable i lleugera atenuació de cel·lulitis que es mantindrà durant uns dies. Amb 10 a 20 sessions corporals tractem la zona en profunditat, així l'efecte flaix de cada sessió es va sumant i acumulant, amb la qual cosa els resultats es mantenen a llarg termini. Després dels primers 15 dies d'haver finalitzat les sessions, ocorre el primer cicle de regeneració cel·lular, que es mantindrà entre 6 a 8 mesos posteriors al tractament. Si es vol mantenir el resultat, serà necessària una sessió de manteniment cada 1 a 2 mesos.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎