︎

CIRUGIA ESTÈTICA ÍNTIMA

Cirurgia de reassignació de sexe

La transexualitat ocorre en persones en les quals el seu sexe biològic difereix del que asseguin com a propi. En aquests casos, els tractaments tendeixen a ser més complexos, requerint d'un equip multidisciplinari i que pot incloure o no la cirurgia de reassignació de sexe. En el cas que el pacient tingui sexe biològic masculí, la cirurgia es denomina vaginoplàstia o genitoplàstia feminitzant. També és freqüent a més en aquests pacients, fer altres cirurgies estètiques feminitzant com la rinoplàstia, mentoplàstia, mamoplàstia, liposucció, entre altres.

Si el cas és d'un pacient amb sexe biològic femení, la cirurgia és la metaidoioplàstia, cirurgia que ens permet reconstruir un penis a partir del clítoris tractat i hipertrofiat prèviament amb hormones. No obstant això, aquest penis no serà apte per a la penetració. Mitjançant la faloplàstia, cirurgia que construeix un penis a partir d'altres teixits com la pell de l'avantbraç, implantació de pròtesis testiculars i depenent del cas, d'una pròtesi peneana, s'adquireix sensibilitat erògena i tàctil, es pot aconseguir l'erecció i mantenir relacions sexuals amb penetració. També són freqüents altres cirurgies estètiques per a completar la masculinització tant facial com corporal.

Els resultats tant de la vaginoplàstia com la faloplàstia són immediats, els pacients constaten el canvi que s'ha produït en el seu cos. No obstant això, cal tenir present que es tracta d'intervencions complexes i llargues, amb la qual cosa a més dels riscos inherents a qualsevol cirurgia, existeixen altres riscos addicionals com a infecció, hemorràgies, hematomes, retenció d'orina, estenosi de vagina o uretral, fístula recte vaginal, trombosi , extrusió de la pròtesi escrotal, entre altres, per la qual cosa les operacions de reassignació de sexe no estan indicades en pacients amb problemes cardiovasculars, circulatoris, urològics; tampoc està recomanada en persones amb trastorns psicològics o psiquiàtrics. El cirurgià avaluarà la història clínica del pacient, els seus antecedents personals, malalties preexistents o recents, per això la realització o no de la intervenció es decidirà en funció de cada pacient de manera individual.
1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎