︎

TRACTAMENTS CORPORALS AMB APARATOLOGIA

Velashape

Un tractament més potent que el convencional Velasmooth, amb el qual aconseguim eliminar l'acumulació de greix en zones problemàtiques com a abdomen, glutis i cuixes. Aquesta tecnologia combina simultàniament infrarojos, vacum i radiofreqüència, escalfant la zona, amb la consegüent estimulació en la producció de col·lagen i del metabolisme cel·lular, això genera la reducció del volum i millora la turgència de la pell. ajuda a combatre la flaccidesa. El Velasmooth té una capacitat de potència de radiofreqüència de fins a 35w, en canvi el Velashape arriba fins als 60w. Aquesta diferència és fonamental, ja que la capacitat calorífica és major i el poder de penetració de l'ona també.

Quins són els avantatges del Velashape?

︎ Velashape és 20% més potent que el Velasmooth. 
︎ Requereix de menys temps de tractament, menys freqüència, i menor nombre de sessions.
︎ Per ser un tractament no invasiu el període de recuperació és pràcticament immediat, el pacient pot realitzar les seves activitats habituals després d'acabada la sessió.
︎ La combinació de tècniques de *Velashape permet reduir el contorn corporal i eliminar la cel·lulitis de manera més ràpida i efectiva que altres tractaments.
︎ No produeix dolor, només es percep una sensació de calor sobre la zona tractada totalment suportable pel pacient.
︎ És ideal després d'una pèrdua de pes important o una cirurgia com la liposucció, ja que treballa efectivament la flaccidesa i els cúmuls grassos, remodelant la zona tractada i retornant-li la seva tersura.
︎ Els resultats es perceben de forma gradual; no obstant això, des de la primera sessió es pot notar una millora notable quant a la suavitat, fermesa i *tersura de la pell.
1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎