︎

CIRURGIA ESTÈTICA CORPORAL

Abdominoplàstia

Aquesta cirurgia consisteix a eliminar l'excés de greix i pell. En molts dels casos, els músculs se separen per feblesa de la paret, amb la qual cosa addicionalment es requereix la seva reparació i així tenir com a resultat un abdomen més pla i ferm. Està indicat en persones l'abdomen de les quals presenta excés de greix i/o pell, com en el cas de dones que han tingut diversos embarassos o pacients que han perdut molt de pes.


Quins són els avantatges d'una abdominoplàstia?

︎ Evita les infeccions o lesions que poden produir-se sota els *colgajos sobrants de pell.
︎ Facilita la higiene personal.
︎ Ajuda a la realització d'activitats físiques.
︎ Millora la seguretat i autoestima en tenir una figura més proporcionada i esvelta.
︎ És una cirurgia que atorga resultats permanents, sempre que se segueixin totes les recomanacions i indicacions mèdiques i es mantingui una alimentació adequada i exercici.

L'objectiu de la abdominoplàstia és retirar l'excés de pell en aquesta àrea, remodelant la cintura i atorgant un ventre pla amb una pell ferma. Encara que és un gran procediment quirúrgic, una abdominoplàstia ben executada proveeix resultats excel·lents. La cicatriu és el que més el preocupa la majoria dels pacients perquè destaca per la seva longitud, però ha de saber-se que amb el pas del temps s'anirà fent menys evident. Per descomptat això dependrà de la cicatrització de cada persona.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎