︎

CIRURGIA ESTÈTICA CORPORAL

Liposucció

És una tècnica que permet modelar àrees específiques del cos mitjançant l'eliminació de greix localitzat, que sol ser persistent malgrat l'exercici o la dieta, a través de l'aspiració amb cànules, la qual cosa millora la proporció cos. Aquesta falta d'harmonia sol ser deguda a característiques personals i no per falta d'exercici o bona alimentació. A vegades succeeix que en reduir el volum d'àrees concretes del cos amb una dieta o exercici aconsegueixen un aprimament de zones no desitjades, amb la qual cosa continua la falta d'harmonia i proporció.

Tota persona que, malgrat estar dins del seu pes ideal, tenen dipòsits de greix localitzat i vol eliminar-la per a millorar la seva aparença física, pot sotmetre's a una *liposucción. Els bons resultats en el tractament de les *lipodistrofias dependran de diversos factors, que inclouen una adequada delimitació de les zones a tractar, l'extracció d'un adequat i uniforme volum de greix, la qualitat de la pell del pacient i del precís seguiment de les indicacions postoperatòries.


Quins són els beneficis d'una liposucció?

Disminució notable del volum.
Millora del contorn corporal.
Permet eliminar els dipòsits de greix localitzat en determinades zones del cos que es resisteixen a desaparèixer.
Els resultats solen ser permanents si el pacient segueix hàbits alimentosos sans i practica exercici amb regularitat.
Les activitats habituals poden reprendre's l'endemà passat de l'operació excepte practicar exercici físic.

La liposucció està indicada en persones sanes amb un pes normal o pròxim a aquest, que tinguin greix localitzat. L'ideal és que la pell sigui ferma i elàstica, d'aquesta manera s'evitarà el despenjament d'aquesta, ja que en cas contrari s'hauria de realitzar altres cirurgies estètiques per a corregir els sobrants de pell.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎