︎

TRACTAMENTS CORPORALS AMB APARATOLOGIA

Velasmooth

És un tractament molt efectiu contra la cel·lulitis i pell de taronja. Millora la circulació sanguínia, combinant radiofreqüència, vacunterapia i infrarojos simultàniament, la qual cosa es tradueix en una pell més ferma i *turgente. És un dels tractaments no quirúrgics més efectius contra la cel·lulitis, que a més promou la reducció de volum, ajudant a reduir l'aparença de la pell de taronja.


Quines zones poden treballar-se amb el Velasmooth?

Es pot aplicar en la major part del cos i és molt recomanable per a reafirmar i reduir volum de forma localitzada. És un sistema segur i eficaç per a tota mena de pell i no existeixen riscos ni complicacions coneguts a llarg termini.


Com funciona?

El tractament està basat en la tecnologia ELOS (corrent elèctric bipolar conduïda amb energia òptica). El Velasmooth combina diversos mètodes: radiofreqüència, vacunterapia i infrarojos de forma simultània, amb la qual cosa no només redueix la cel·lulitis, sinó que ajuda a combatre la flaccidesa reafirmant la pell a través de l'estimulació de la producció de col·lagen.Quins són els seus avantatges?

︎ És indolor i no invasiu.
︎ Pot ser aplicat en zones complicades com a genolls, braços i glutis.
︎ És segur d'usar en qualsevol tipus de pell.
︎ La seva combinació de radiofreqüència, infrarojos i vacunterapia, proporciona un tractament eficaç en contra de la flaccidesa, a través de l'estimulació natural del col·lagen.1ª consulta gratuïta
Vine i consulta'ns la teva preocupació, t'assessorarem sobre les diferents opcions.
Financiació a la teva mida
︎Consulta-ho ara!
Direcció
Diputació 95,
08011 Barcelona

Horari
Dilluns a Divendres
10h - 20h 

Contacta’ns
93 452 66 88
cipsa@cipsalut.es
︎︎